Nová dopravní aplikace - DPMBinfo

dpmb infoDopravní podnik města Brna pro vás připravil novou aplikaci pro váš mobilní telefon, tablet či jiné mobilní zařízení. Aplikace sdružuje maximum informací pro cestující MHD za účelem preference MHD před individuální dopravou. Uživatel na jednom místě a přehledně najde informace nejen o aktuálním dění v hromadné dopravě (aktuální odjezdy, zpoždění, poloha vozidla, mimořádné události) s možností zaměření podle své aktuální polohy nebo filtrace na linky hromadné dopravy, které využívá, ale také plánované změny v dopravě a novinky týkající se DPMB. Samozřejmostí je možnost vyhledání spojení pro celý IDS JMK.

Kromě toho aplikace nabízí například možnost zakoupení SMS jízdenky, zobrazí schémata linek MHD v Brně nebo ukáže kapacitu a obsazenost parkovišť. Pomůže i s řešením mnoha situací, které cestujícího mohou potkat.

Interaktivní kontakty na nejdůležitější pracoviště uvedené v aplikaci pak umožní řešení situace jedním kliknutím, které aktivuje telefonický hovor přímo na toto pracoviště. I když je aplikace zaměřena prioritně na MHD v Brně, nabízí data z celého regionu. Aplikaci najdete na Google Play, její stažení je zdarma. V současnosti funguje v zařízeních s operačním systémem Android, připravuje se i verze pro iOS.

Více na www.dpmb.cz

(dpmb)