Exkluzivní koncert Hudba & Víno na výstavišti páruje to nejlepší z obojího

hudbaKlasická hudba v podání nejlepších českých interpretů s degustací špičkových moravských vín přímo mezi skladbami. Exkluzivní projekt Hudba & Víno pod garancí České filharmonie oslaví letos 95. narozeniny brněnského výstaviště.

V hudební části se představí klavírista Ivo Kahánek, houslista a koncertní mistr České filharmonie Jan Mráček, Belfiato Quintet a další umělci. Hlavním průvodcem je David Mareček, generální ředitel České filharmonie. Vinařskou část připravují Miloš Michlovský (Vinselekt Michlovský Rakvice) a František Mádl (Malý vinař Velké Bílovice). Šestý ročník koncertu Hudba & Víno je letos součástí oslav 95 let brněnského výstaviště BVV95. Po skončení koncertu můžete ve 22:30 zhlédnout z areálu výstaviště ohňostroj „BVV95" nad hradem Špilberk z projektu IGNIS BRUNENSIS. Vstupenky GoOut.net, podrobnosti na www.hudbavino.cz.

Záštitu nad koncertem převzali předseda vlády ČR Petr Fiala, primátorka Brna Markéta Vaňková a jihomoravský hejtman Jan Grolich. Generálním partnerem je Skupina ALTA. Koproducentem jsou Veletrhy Brno a hlavním producentem je SNIP & CO.

(sal, foto: fotografie Dušan Martinček, archív SNIP & CO)