Tradiční vánoční akce Brno iD je tu. Ve hře jsou opět tři roční šalinkarty a další ceny

idUživatelé full účtu e-shopu městských služeb Brno iD se mohou opět zapojit do tradiční vánoční akce a vyhrát nejen poukaz na roční předplatní jízdenku na MHD, ale také na cestu lodí po přehradě nebo na vstup na brněnská sportoviště. Přihlašování potrvá do 18. prosince.

„Hlavní cenou je tradičně poukaz na roční předplatní jízdenku na MHD. Ta se bude losovat po jednom výherci v každé ze tří kategorií, které jsou shodné s ceníkem dopravního podniku. Pokud bude mít vybraný zákazník již aktuálně platnou šalinkartu, může využít poukaz později v rámci jeho roční platnosti. Dále pak mohou vždy tři účastníci vánoční akce získat poukazy na zpáteční rodinnou lodní jízdenku na trase Bystrc – Veverská Bítýška, na služby městské společnosti STAREZ - SPORT, Sportovního a rekreačního areálu Kraví hora, Zoo Brno, Muzea města Brna nebo balíček obsahující čtyři otevřené vstupenky na hvězdárnu," uvedla primátorka města Brna Markéta Vaňková.

Do vánoční akce se jde snadno zapojit na konkrétní podstránce e-shopu www.brnoid.cz  v období od 18. 11. 2022 do 18. 12. 2022 včetně. Zájemci po přihlášení do svého účtu Brno iD Full kliknou na jedno z tlačítek, kterým zvolí kromě zapojení i svoji preferenci, a tím získají nejen možnost vyhrát každou ze sedmi typů nabízených cen, ale současně zdvojnásobí šanci na výhru v kategorii dárkového poukazu podle své preferenční volby. Akce je vždy dostupná, jako vše v e-shopu, v češtině a v angličtině.

Předpokládaný termín losování je dne 19. 12. 2022.

Počet účastníků vánoční akce:

· rok 2017: 1 406 účastníků

· rok 2018: 4 758 účastníků

· rok 2019: 7 378 účastníků

· rok 2020: 9 869 účastníků

· rok 2021: 11 452 účastníků

Letošní vánoční akce poprvé poběží na technickém vybavení Technických sítích Brno, a.s., díky tomu, že úspěšně proběhlo přesunutí cloudu pro e-shop od externího poskytovatele na servery této městské společnosti.