Dalších 9 uživatelů městského e-shopu Brno iD získalo roční šalinkartu zdarma

Všichni, kdo měli nebo si do 18. dubna letošního roku zřídili plnou registraci na městském účtu Brno iD, se mohli v rámci tradiční velikonoční akce přihlásit do losování o roční šalinkarty. 

„Podobnou akci, při níž jsou obdarováni uživatelé s plnou registrací, organizujeme dvakrát ročně. Jejím cílem je propagace brněnského e-shopu Brno iD i udržování vztahů s jeho stávajícími zákazníky," připomněla primátorka města Brna Markéta Vaňková.

„Letošní velikonoční akce se zúčastnilo rekordních 13 629 držitelů ověřeného účtu Brno iD Full," konstatoval 2. náměstek primátorky Tomáš Koláčný a dodal „Výherci roční šalinkarty se losovali ve třech kategoriích: děti, žáci a studenti, dále pak lidé pobírající důchod a ostatní uživatelé portálu, přičemž z každé z nich byly náhodně vylosovány 3 osoby. Celková hodnota daru města je 29 075 korun."

Počet uživatelů Brno iD se blíží hranici 300 000, z toho je více než 206 000 ověřených „full" účtů. Aktuálně nabízí 12 modulů, další 2 (ankety a propagační akce) využívá města Brno nárazově.