Bolek slaví (a vychází) v červenci

bolek2Další pokračování televizní Manéže, svérázná postava kriminalisty v seriálu Černé vdovy a nový autorský projekt Klíště, který si sám napsal, zrežíroval a v němž hraje spolu s Milanem Lasicou.... A to zdaleka výčet aktivit letošního roku Boleslava Polívky nekončí. Lepší důkaz, že své červencové sedmdesátiny oslaví v plné tvůrčí síle, bychom však jen těžko hledali.

 

U příležitosti Polívkova životního jubilea také vznikne výpravná publikace, nazvaná jednoduše a výstižně Bolek, plná několika stovek unikátních fotografií, mapujících všechny dekády života tohoto všestranného umělce.bolek1 Zatímco jeho herectví divadelnímu, filmovému a televiznímu se věnovalo již několik knih, tato se pokouší představit „Bolka" spíše prostřednictvím střípků jeho vlastních vzpomínek na dětství, blízké přátele, rodinu a lidi, které v běhu svého mimořádně činorodého života potkal. Na ty, které má rád a kteří ho něčím obohatili. Průvodce životem skvělého a svébytného herce, režiséra i dramatika, který celý život zůstal věrný především Brnu, mapuje v čase jeho život od dětství přes období studia až do současnosti. Vzpomínky jsou doplněny o postřehy Polívkových kolegů a blízkých přátel.

Záštitu nad vydáním publikace převzala primátorka statutárního města Brna JUDr. Markéta Vaňková. Publikace bude vydána za podpory statutárního města Brna.

Zvýhodněná cena

BOLEK
Průvodce po sedmi dekádách Boleslava Polívky
Knížku BOLEK si za zvýhodněnou cenu můžete objednávat na 
https://www.salina-brno.cz/objednavka