Zoo Brno zve na večerní prohlídky spojené s promítáním filmů

letní kino Foto Kristýna Božková Zoo BrnoBrněnská zoo nabídne návštěvníkům nový zážitek. Nevšední vzpomínky si mohou odnést při unikátní večerní fúzi pohody letního kina a ojedinělé večerní prohlídky zoologické zahrady. V průběhu srpna nabídneme celkem pět filmů.

„Každý snímek je spojen s tematickou komentovanou prohlídkou, kdy zájemci uvidí, jak se obyvatelé Mniší hory ukládají ke spánku, nebo naopak probouzejí k noční aktivitě. Promítat se bude v prostorách VIP zóny, kam se běžný návštěvník nepodívá. Jedinečnost zážitku a klid obyvatel zoo umocní nejnovější promítací technologie, která reprodukuje zvuk každému divákovi zvlášť," upřesnila animátorka Zoo Brno Kristýna Božková, která má celý projekt na starosti.

Tento systém funguje tak, že každý člověk má k dispozici moderní bezdrátová sluchátka. Na nich si velmi jednoduše nastaví hlasitost, která je mu příjemná. To zaručí zvířatům v okolních expozicích během promítání klid.

Kapacita je omezena 50 návštěvníky. Program začne vždy v 18:30 komentovanou prohlídkou na téma Kdo se v noci probouzí (rosomáci, vlci arktičtí, losi, sobi, kolonok a další). Ve 20 hodin začne samotné promítání, na 22. hodinu je plánován konec a odchod ze zoo. Při nepřízni počasí proběhne prohlídka zoo beze změny a film diváci zhlédnou v sále správní budovy.

Vstupenky je možné koupit on-line na https://zoobrno.reenio.cz/cs/#/terms.  Cena je 350 korun. Lze zaplatit také hotově. Pokud by někdo tuto možnost uvítal, může se ozvat přímo Kristýně Božkové na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , případně na telefon 606 044 319.

Data promítání
1.8. – Postřižiny
8. 8. – 3BOBULE
15. 8. – Putování se sobíkem
22. 8. – Úkryt v zoo
28. 8. – Řbitov zvířátek